Col·laborem amb petites i grans organitzacions en el desenvolupament dels seus projectes web / e-learning.

A ningú li agrada que li felicitin l'aniversari un dia després.
Qui tira focs artificials el 2 de gener?
Sabem que el 30 de febrer no existeix.

Les dates són importants i per això sempre complim els nostres compromisos de lliurament.

web

ipad
Dissenyem i programem el website que necessites. Tant si saps de tecnologia com si no, parlem el teu idioma, t'aconsellarem i executarem la millor solució per a la teva empresa. Abordem tot tipus de projectes relacionats amb la web.

HTML 5 és el present

En aquests moments no podem dir que HTML 5 sigui simplement el futur, és un present que ja està amb nosaltres, i ha vingut per quedar-se. El millor és que HTML 5 no ha vingut sol, ha arribat de la mà de CSS3, de LocalStorage, de la geolocalització, de l'API del canvas ... i per posar de manifest tots aquests poders que ens ha proporcionat, se'ns mostra amb el logotip d'un superheroi. Ja tenim totes les eines per fer la web que volem, el límit estarà en la nostra pròpia creativitat.
HTML 5
responsive design

¿Responsive què?

Potser hagis sentit parlar de Responsive Design, si no és així, deixa'ns que t'expliquem breument de què es tracta. El responsive design (o disseny adaptatiu) és el resultat que ens proporciona l'ús d'HTML5 i CSS3 que permet que un lloc web s'adapti als diferents suports que podem trobar avui en dia al mercat: smartphones, tablets, notebooks... Comprovar-ho és tan senzill com accedir al nostre web des de qualsevol d'aquests suports. Veuràs que hi ha petites variacions per adaptar-se a cada mida. El millor és que no són diferents programacions, és una única web que s'adapta des d'un monitor de 28'' fins a un telèfon intel ligent. Màgic, oi? En aquest procés d'adaptació les imatges són tractades per mostrar-se de manera òptima en els suports amb pantalla d'alta definifició, que és el que avui dia es coneix amb el neologisme Retina Design.

e-learning

Portem més de 10 anys immersos en el món e-learning, posant la tecnologia al servei de la formació. Més d'un centenar de projectes formatius que han tingut com a destinació a milers d'alumnes. En els nostres projectes e-learning abastem des del vessant tecnològica, utilitzant tot tipus de suports i tecnologies, fins la pedagògica, treballant amb els nostres pedagogs experts en l'adaptació dels continguts formatius al suport digital.
e-learning
Des de cursos de nutrició fins a formació en habilitats directives. Des de grans farmacèutiques fins a empreses públiques passant per petites consultores. La nostra experiència ens proporciona una àmplia visió del panorama e-learning que ens permetrà trobar les solucions formatives que s'ajustin a les necessitats de la teva empresa.

Prioritat: formació efectiva

Els nostres cursos es serveixen de la tecnologia per optimitzar l'aprenentatge efectiu dels alumnes. Comptem amb un equip de pedagogs expert en la formació a través de mitjans digitals que, tenint sempre en l'horitzó els objectius formatius, treballaran sobre els continguts per a adequar-los al suport que considerin més adequat per a cada formació.
formación

tech support

soporte tecnológico
A més de desenvolupar integrament projectes web / e-learning, col laborem amb terceres empreses recolzant-les en l'execució dels seus projectes multimèdia, duent a terme tasques de diferent índole: producció, disseny, il·lustracions, programació SCORM, manteniment WordPress o qualsevol altra que es precisi.
Proyecto GUIO

Cas d'èxit: Intermón Oxfam

Ens encanta parlar d'aquest projecte! Per què? Hi ha moltes causes, una d'elles és que Intermón és una organització amb la que ens agrada treballar, perquè apreciem el que fan, perquè estem d'acord amb els seus valors i fins i perquè coneixem la implicació que posen els seus integrants en els projectes que desenvolupen. Una altra causa és perquè estem orgullosos del resultat aconseguit, i creiem que ha ajudat a una tasca tan àrdua com coordinar la difusió de la informació interna entre els diferents membres de l'ONG.

El projecte

El 2010 vam col•laborar amb Intermón en la instal·lació, adaptació i producció de la plataforma col•laborativa Wikispaces. D'aquesta manera va néixer GUIO, de la imatge corporativa també ens vam fer responsables.

about

Oscar Cuenda
Óscar Cuenda és Llicenciat en Publicitat i RR.PP i expert en l'aplicació de les noves tecnologies a l'àmbit formatiu. Ha desenvolupat la major part de la seva carrera professional en empreses del Parc Tecnològic d'Andalusia.

En els seus començaments professionals, durant la seva estada al Departament d'Art i Comunicació d'una consultora tecnològica, va adquirir competències en el desenvolupament i art final en entorns web. En aquesta etapa va aprendre la importància de l'accessibilitat i la usabilitat en els entorns multimèdia.
Posteriorment, va formar part del departament de generació de continguts e-learning, sent part important en el desenvolupament del mateix durant els últims anys i encarregant-se finalment de la coordinació d'aquest grup.

Al llarg d'aquest primer cicle professional, va treballar en projectes per a organismes públics (Institut de Foment d'Andalusia, Conselleria d'Innovació Ciència i Empresa, Conselleria d'Ocupació d'Andalusia, Escola d'Administració Pública de Catalunya, FECYT, Foment del Treball, UGT, ...) i per a importants empreses privades (Telefónica, Correos, Boehringer Ingelheim, Indra, Unicaja, Price Waterhouse Coopers, Banca Sabadell...).
"L'Óscar ha mostrat una gran professionalitat en el desenvolupament d'aquest projecte. És una persona complidora amb els encàrrecs i molt capaç d'afrontar nous reptes. Seguim molt interessats en comptar amb els seus coneixements."
Intermón Oxfam a Infolancer.net

Trust us:

 • Actua Solutions
 • Album
 • Code 3
 • Epise
 • Evoloom
 • Eurofirms
 • GROW Comunicación
 • IL3
 • Ingenia
 • Insitus
 • Inmobiliaria QPM
 • La ladrona de estrellas
 • Marinva
 • MindFactory
 • Grupo NMB
 • Intermón Oxfam
 • Omplus
 • Solid Selection
 • Talent HR
 • Usacd
En l'Actualitat, L'Óscar treballa per compte propi a Barcelona, desenvolupant projectes web, e-learning i proporcionant suport tècnic a organitzacions en l'ús de nous mitjans. Grans organitzacions com l'agència GROW Comunicació o l'ONG Internacional Intermón Oxfam han confiat en els seus serveis.

portfolio

Per qüestions de privacitat no hem pujat de manera pública els treballs en què hem participat, preferim tenir un major control sobre l'accés als mateixos i ja de pas poder oferir una visió més personalitzada i d'acord al que necessitis. És simple, omple aquest formulari i et passarem la url d'accés juntament amb la connexió i el password.

Hem participat en projectes per:

contact

Necessites que participem en algun projecte? Un pressupost? Algun comentari sobre la web?
Aquí tens els diferents canals pels quals transmetre'ns el que vulguis.